Filo-Café

Filo-Café FB csoport

Hozzászólnál, követnéd, kérdésed van? Csatlakozz a Filo-Café Facebook csoporthoz!

csoport.jpg

Filozófiai írások

cikkek.jpg

Hírlevél

A képre kattintva feliratkozhatsz a székesfehérvári programértesítő e-mailekre
ehirlevel.jpg

Feedek

FiloCast

filocast.png

       Mi a FiloCast?

Könyvajánló

konyvek.jpg

1 %

Idén is lehetőség van arra, hogy adód 1%-val támogasd munkánkat!
Új Akropolisz Filozófiai Iskola Kulturális Közhasznú Egyesület
Adószám: 19011510-1-42

Életre szóló filozófia c. kurzus 2024.

bk6.jpgA segítő szándék csillaga

Az embernek mindig is nehéz volt megtalálnia, kinek van igazán szüksége segítségre, hol van az önzetlenség határa és hol a kizsákmányolásé.

Ahhoz, hogy megtalálja, kinek és hogyan tud valamit is adni, mivel teheti a legjobbat, szükség van képességeinek fejlesztésére, határainak megismerésére, megkülönböztető képesség kialakítására, valamint túl kell látnia saját érdekein. Mivel a világunk tele van a jószándékkal való visszaéléssel, ezért meg is kell erősítenie magát, hogy ne csak jól tudjon adni, hanem meg tudja magát védeni is.

Az ebben való tájékozódásra lehet vezércsillag azoknak a bölcseknek a hagyatéka, akik több ezer évvel ezelőtt már látták, hogy mire van szüksége az embernek a teljes élethez. Halhatatlan tudásuk iránytűje mai napig segítségünkre lehet az egyén, a közösség és az élet törvényeinek megértéséhez egyaránt, amiket kis lépésekben, de igen is meg lehet élni.

Tarts velünk egy 18 témát felölelő szellemi kalandra, ahol feltérképezzük az élet állandó és mulandó oldalát! Ahol megteheted további lépteidet. 

https://fb.me/e/39mb36FLG



süti beállítások módosítása